Music Tuesday : How I Want Ya

Okay, I must admit, I get to know some cool tunes from Grey’s Anatomy series. Kalau masih siaran, biasanya setelah nonton dan ada soundtrack yang nyangkut bakalan saya cari dan rikues ke Music Director buat dimasukin😉

Just like this one, from season 11 eps 19, the Crazy Love episode. Thames feat Dev with How I Want Ya just make my body move slowly enjoying the music beat. Ini kalau dijadiin lagu opening siaran pagi enak banget!

“Morning! Have you brush your teeth? Sarapannya udah juga? Itu kunci sama jam tangan jangan ketinggalan. Pagi ini sampai jam 10 barengan sama Sazki, ya!” -oh yeah, I can feel how I will use the 10 sec intro hit my opening line! :p

Anyway, Thames ini siapa, ya? I quote this from his FB Page: Hudson Thames started in Los Angeles as an actor and since has appeared in show’s such as Shake it Up, Criminal Minds, Til Death, Without a Trace, as well as starring in Major Theatre productions like Falsettos with Jason Alexander, and 13 composed byTony Award Winning Jason Robert Brown. Hudson’s Music career, has earned him four film placements, domestic, and abroad and sold out shows throughout the Sunset Strip.

Barusan cek beberapa lagunya yang lain, emang beda, sih, sama yang sekarang. Dulu masih ABG, main piano sambil nyanyi penuh emosi di lagu Easy. Di lagu How I Want Ya ini kayak lebih santai, imagenya juga udah berubah, hihii. Bentar lagi terkenal, sih, kayaknya. Atau udah terkenal tapi saya aja yang kuper nggak tau kali, ya?

:p

Semoga habis dengerin lagu ini, hari Selasanya menyenangkan, ya! Have a great day everyone..

One thought on “Music Tuesday : How I Want Ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s