a Pregie Diary #1

 

Well, my best friend just knocked me off this morning, because I ping!!! him and all I want to know was about some news in infotainment. He said “Dear, I know you’re on your bed rest prescription, and you’re pregnant, now… but please don’t watch local tv too much.” and I replied “Heiiii, I’m boriiiing.. and what should I do? knitting?” His answer come in a second “Write! just write..” and whamp! hahaha.. I lost my writing appetite since I’m pregnant. I have three drafts here, fyi.

Ini dia si oknum yang nyuruh saya nulis daripada nonton acara gosip :p

Jadi nulis apa niiih?

Well, kalau dihitung, usia kandungan saya masuk minggu ke-enam. Saya super duper lemas, males ngapa-ngapain, sering pusing kalo siang, pipis melulu, dan jam 8 malem pasti udah stand by di tempat tidur. Mungkin nanti kalau kontrol lagi, dokternya bakal nyuruh saya memperhatikan makanan yang diasup, supaya gak overweight dan lainnya (I’m eating ice cream and choco biscuit like crazy). Keanehan lainnya, saya jadi suka banget makan sayur rebus+bumbu kacang, dan megang ketek rino (ewwww, I know it’s disgusting.. tapi ya gitu dehh..) :p :p

Saya gak ngidam apa-apaan.. hahaha dan saya sedih, eehh bukan sedih, tapi sebel! padahal kan kalo saya ngidam, keinginan saya jadi bisa dipenuhin, kayak Nia Daniati tuh, yang katanya ngidam Jaguar… rrraaawwwrrr! #khayalbabu hahahahaa

Apaan lagi yah? Errmmm, saya gak suka drama. Jadi kalo masiiihhh aja yang nulis di twitter doang beraninya, tanpa ngomong langsung sama saya.. I don’t give any sh*t. Silahkan berkhayal deh ya, nonaaa… saya beneran gak akan bales-bales semua tulisan kamu.. Loh? Jadi curhat? hehehhehe! Udah ah.. mau makan malem dulu sama Rino.. catch you guys later with a pregie diary #2

mwah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s